Nybyggeri udføres af erfaren entreprenør

Skal du opføre nyt privat- eller erhvervsbyggeri i Midtjylland? Vi står klar til at hjælpe. ​HMP Entreprenør ApS er et professionelt entreprenørfirma med mange års erfaring indenfor nybyggeri.

 
​Vi løser store og små byggeopgaver for både private og erhverv. Vi tilbyder projektering og dimensionering af ethvert nybyggeri, også i forbindelse med et nyt kloaksystem. Vi er autoriseret kloakmester med stort kundeportefølje inden for kloakering.

Vi gør dine drømme om nybyggeri til virkelighed

HMP Entreprenør ApS har den nødvendige ekspertise, der skal til for at kunne varetage et velkonstrueret og bæredygtigt nybyggeri - lige fra mindre tilbygninger til større bolig- og erhvervsprojekter. Vi råder over en særdeles effektiv maskinpark, der gør os i stand til at håndtere alt fra nedbrydning og sortering af byggematerialer, samt udgravning og anlægning af ny kloak og fundament.

Fælles forståelse

​Vi lægger vægt på en tæt dialog og et godt samarbejde med kunden, for på denne måde at sikre, at vi gennem hele projektet har en fælles forståelse for, hvad der ønskes, hvad der skal laves og hvor langt vi er nået i processen.
​​

Kontakt os og hør nærmere

Vi sætter en stor ære i, at vores entrepriser og nybyggeri altid leveres til aftalte tid, i højeste kvalitet og til en særdeles konkurrencedygtig pris.

 
​Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og et tilbud på dit næste projekt.​

Faglig rådgivning

 Mange års erfaring gør det muligt at sikre en god sparring både før, under og efter en byggeproces. Vi har tilmed stor fokus på kundetilfredshed.

Høj håndværksmæssig kvalitet

Vi udfører altid vores arbejde med vægt på detaljer og kvalitet samt udfører gældende KS-materiale på kloak- og entreprenøropgaver.

Udfører mange arbejdsområder

HMP Entreprenør ApS er en alsidig virksomhed der udfører både store og små projekter for private og erhvervskunder.

Kompetente medarbejdere

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er løsningsorienterede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten på dit næste projekt, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om,
​hvad vi som entreprenør og alsidig maskinstation kan tilbyde dig.
​Vi kan kontaktes på telefon Mads 27 62 76 65, Peter 40 13 76 65 eller e-mail info@hmpe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vurderet 5 ud af 5 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 73, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon Mads:​ 27 62 76 65

Telefon Peter: 40 13 76 65

E-mail: info@hmpe.dk

Cookiedeklaration

HMP Entreprenør ApS er en professionel entreprenørvirksomhed og alsidig maskinstation der udfører store og små projekter for private og erhvervskunder.