Nybyggeri udføres af erfaren entreprenør

Skal du bygge nyt i nærheden af Silkeborg, Kjellerup og Viborg? Vi er et professionelt entreprenørfirma med mange års erfaring i nybyggeri. Vi løser store og små byggeopgaver for både private og erhverv.

Vi tilbyder projektering og dimensionering af ethvert nybyggeri, eksempelvis i forbindelse med et nyt kloaksystem. Vi er autoriseret kloakmester med stort kundeportefølje inden for inden for kloakering, især i forbindelse med nybyggeri.

Vi gør dine drømme om nybyggeri til virkelighed

HMP Entreprenør ApS har den nødvendige ekspertise, der skal til for at kunne varetage et velkonstrueret og bæredygtigt nybyggeri - lige fra mindre tilbygninger til større boligprojekter. 

Vi råder over en særdeles effektiv maskinpark, der gør os i stand til at håndtere alt fra nedbrydning og sortering af byggematerialer, samt udgravning og anlægning af ny kloak og fundament.

Fælles forståelse

​Vi lægger vægt på en tæt dialog og samarbejde med dig, for på denne måde at sikre, at vi gennem hele projektet har en fælles forståelse for, hvad der skal laves og hvor langt vi er nået i processen.
​​

Kontakt os og hør nærmere

Vi sætter en stor ære i, at vores entrepriser og nybyggeri altid leveres til aftalte tid, i højeste kvalitet og til en særdeles konkurrencedygtig pris. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 13 76 65 eller e-mail info@hmpe.dk, for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Du kan også læse mere om vores kloakservice.

Se også:​

Nybyggeri til både privat og erhverv

Udfyld formularen og beskriv hvad du har brug for, så ringer vi dig op og laver en aftale. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

FIRMAINFO​

Aalborgvej 73,

8620 Kjellerup

CVR: ​28314655

Læs cookiedeklaration her

SE OGSÅ:

Kontakt os​

​​HMP Entreprenør ApS

📱 40 13 76 65

info@hmpe.dk

Send os en besked her​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt