Autoriseret kloakmester udfører kloakservice

Leder du efter en autoriseret kloakmester i Midtjylland? Så tag endelig kontakt til os. Vi har lokation i Kjellerup, mellem Silkeborg og Viborg, men kører i store dele af det midtjyske. Så tøv ikke med din forespørgsel på kloakarbejde. 

 
​HMP Entreprenør ApS har mange års erfaring inden for autoriseret kloakservice. Vi udfører alt kloakarbejde, lige fra projektering af kloak til ansøgning og kvalitetssikring, til både private og erhverv. Som autoriseret kloakmester håndterer vi kloakering, reparation, renovering og vedligeholdelse af kloaksystemer.

Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi både stå for udførelse af arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav. ​Gennem tiden har vi blandt andet udført kloakservice for kommuner, boligselskaber, institutioner og virksomheder. ​Vi sætter en ære i, at reetablere f.eks. græsplæne samt grus- og flisebelægning til samme standard som før arbejdet blev påbegyndt.

Vi hjælper med en akut løsning som autoriseret kloakmester

Opdager du en akut skade på kloaknettet, er vi altid parat til at rykke hurtigt ud.
​Vi tager hånd om problemet, så du undgår at skaderne løber løbsk.​ Vi kan tilbyde en skræddersyet kloakservice, der passer præcis til dit behov. En fast serviceaftale er den sikre og forebyggende måde at undgå dyre skader på afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg.

 
​Så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har mistanke om at noget er tilstoppet eller hvis skaden allerede er sket og der er brud/rørskade på kloaksystemet.

Faskine

En faskine fungerer som et midlertidig vanddepot, hvor regnvandet fra taget eller overfladevandet fra fx en terrasse, ledes hen. Fra faskinen synker regnvandet stille og roligt ned i undergrunden, uden om kloaksystemet. Du sparer derved udgiften til at koble afløbet til kloakken.

Faskinen aflaster kloaksystemet, og det er årsagen til, at flere kommuner stiller krav om, at der fx skal være faskiner i nye boligområder. De øgede mængder nedbør belaster det eksisterende kloaksystem. Regnvand skal derfor så vidt muligt adskilles fra spildevandet. Dette kan blandt andet ske ved etablering af en faskine.

Kloakspuling

Har du brug for professionel kloakspuling udført af en autoriseret kloakmester? Så kan vi hos HMP Entreprenør ApS hjælpe dig. 

Vi udfører grundig og effektiv spuling af kloak for private- og erhvervskunder i Kjellerup, Silkeborg, Viborg og omegn. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig hvis du oplever problemer med dit kloaksystem.

Kloakseparering

Hos HMP Entrepr​enør ApS er vi autoriseret kloakmester, og vi kan derfor hjælpe dig med separering af regn- og spildevand. Vi udfører kloakseparering for private og erhverv i blandt andet Viborg, Silkeborg, Kjellerup, Karup, Ikast, Engesvang, Skive og andre omkringliggende områder i det midtjyske og udfører også gerne andet kloakarbejde..

Kloak-TV

Oplever du lugtgener fra afløb, oversvømmelser i kælderen, gentagne forstoppelser, fugtskader eller rotteproblemer, så kan du med fordel kontakte os for at få foretaget en TV-inspektion af kloaksystemet.

Vi benytter også TV-inspektion til generel tilstandsundersøgelse på både nye og gamle kloakanlæg. 

Markdræn

Indhold er på vej.

Minirenseanlæg

Moderne tankanlæg, med alt i en beholder: bundfældning, forrensning, beluftning og filtrering.


​Kort sagt - spildevand bliver til rent vand. Vi løser opgaven hurtigt og rationelt. Anlægget kræver minimalt plads og vedligehold.

Nedsivningsanlæg

Et godkendt nedsivningsanlæg til spildevand i åbent land er et godt alternativ til traditionel kloakering. ​Ved et nedsivnings-anlæg, afledes spildevandet til nedsivning igennem jordlagene.

Anlægget kan etableres på forskellig vis, dette er meget afhængig af de forhold der er på den enkelte grund. Bl.a. afstand til skel, vandboringer, jordens beskaffenhed mm, og der er krav fra kommunen om at anlægget placeres i områder, hvor nedsivning kan ske uden risiko for forurening af grundvandet, der anvendes til drikkeforsyning. Dertil skal kommunen give tilladelse til etableringen, inden arbejdet kan påbegyndes. 

Omfangsdræn

Har du problemer med for meget vand på din grund, opstigende vand fra fundamentet eller fugt/vand i kælderen? Så kan det være nødvendigt med etablering af dræn, og dette kan vores autoriseret kloakmester heldigvis hjælpe med.


​Etablering af dræn er en fremtidssikker løsning og en rigtig fornuftig investering, især hvis du har problemer med vandet. Omfangsdræn samt udvendig efterisolering af kælderen kan tilmed forøge husets værdi.

Slamsugning

Hos HMP Entreprenør ApS udfører vi slamsugning og kloakarbejde til både private og erhverv i Kjellerup, Silkeborg, Karup, Viborg og omegn.


​Vores kombinerede slamsuger- og spulevogn kan rense stoppede afløb og brønde, samt spule dræn. Med rent vand spules kloakrøret. Derved kan vi løsne, rense og efterfølgende suge faste materialer op som f.eks. grus, slam, fedt eller andet skidt, som måtte være havnet i din kloak eller brønd​.

Faglig rådgivning

 Mange års erfaring gør det muligt at sikre en god sparring både før, under og efter en byggeproces. Vi har tilmed stor fokus på kundetilfredshed.

Høj håndværksmæssig kvalitet

Vi udfører altid vores arbejde med vægt på detaljer og kvalitet samt udfører gældende KS-materiale på kloak- og entreprenøropgaver.

Udfører mange arbejdsområder

HMP Entreprenør ApS er en alsidig virksomhed der udfører både store og små projekter for private og erhvervskunder.

Kompetente medarbejdere

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er løsningsorienterede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten på dit næste projekt, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om,
​hvad vi som entreprenør og alsidig maskinstation kan tilbyde dig.
​Vi kan kontaktes på telefon Mads 27 62 76 65, Peter 40 13 76 65 eller e-mail info@hmpe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vurderet 5 ud af 5 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 73, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon Mads:​ 27 62 76 65

Telefon Peter: 40 13 76 65

E-mail: info@hmpe.dk

Cookiedeklaration

HMP Entreprenør ApS er en professionel entreprenørvirksomhed og alsidig maskinstation der udfører store og små projekter for private og erhvervskunder.