Fliser og andre former for belægning udføres

Skal du have udført professionel belægningsarbejde i Silkeborg, Kjellerup, Karup, Ikast, Viborg, Skive eller omegn, så kan du med fordel kontakte os hos ​​HMP Entreprenør ApS. Vi har mange års erfaring inden for belægningsarbejde og har dermed også den nødvendige ekspertise, der skal til for at skabe et flot og langtidsholdbart resultat - uanset om du skal have hjælp til anlæggelse af terrasse, indkørsel, parkeringspladser eller en anden type belægning. Dertil har vi også fokus på at vurdere bærelaget, således vi sikre at underlaget er veldrænet og holdbart, og står gerne for både afrømning, bundopbygning og selve belægningsarbejdet.

 
​Vi har erfaring med forskelligartede opgaver og udfører alt fra små simple opgaver til større og mere komplicerede opgaver. Vi tilbyder både belægningsarbejde til private og erhvervskunder og udfører projekterne efter dine ønsker og har altid stor fokus på at arbejdet udføres fagligt korrekt og med stor kundetilfredshed.

Vi tilbyder også salg af materialer til dit belægningsprojekt

Foruden selve belægningsarbejdet, forhandler vi også fliser, sten, støttemure, trappetrin og hvad der ellers er behov for, i forhold til at kunne udføre dit projekt.
​Vi tilbyder desuden også råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer og rette løsning i forhold til dine ønsker/drømme.

Få et gratis tilbud på udførelse af belægningsarbejde

Går du og drømmer om en flot ny terrasse, indkørsel eller anden belægning i haven? Har du et større erhvervsareal du ønsker at få lagt belægning på?

 
​Vi står klar til at hjælpe!

​Tag endelig kontakt til os for nærmere aftale. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. ​Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Faglig rådgivning

 Mange års erfaring gør det muligt at sikre en god sparring både før, under og efter en byggeproces. Vi har tilmed stor fokus på kundetilfredshed.

Høj håndværksmæssig kvalitet

Vi udfører altid vores arbejde med vægt på detaljer og kvalitet samt udfører gældende KS-materiale på kloak- og entreprenøropgaver.

Udfører mange arbejdsområder

HMP Entreprenør ApS er en alsidig virksomhed der udfører både store og små projekter for private og erhvervskunder.

Kompetente medarbejdere

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er løsningsorienterede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten på dit næste projekt, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om,
​hvad vi som entreprenør og alsidig maskinstation kan tilbyde dig.
​Vi kan kontaktes på telefon Mads 27 62 76 65, Peter 40 13 76 65 eller e-mail info@hmpe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vurderet 5 ud af 5 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 73, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon Mads:​ 27 62 76 65

Telefon Peter: 40 13 76 65

E-mail: info@hmpe.dk

Cookiedeklaration

HMP Entreprenør ApS er en professionel entreprenørvirksomhed og alsidig maskinstation der udfører store og små projekter for private og erhvervskunder.