Flisebelægning og andet belægningsarbejde udføres

Skal du have udført professionel flisebelægning i Silkeborg, Kjellerup, Viborg eller omegn, så kan du med fordel kontakte os hos ​​HMP Entreprenør ApS

​

Vi har mange års erfaring inden for belægningsarbejde og har dermed også den nødvendige ekspertise, der skal til for at skabe et flot og langtidsholdbart resultat.

​

Salg af materialer

Foruden selve belægningsarbejdet kan vi ogsĂĄ forhandle fliser, sten, støttemure, og hvad der ellers er behov for i forhold til at kunne udføre din opgave. 

​

Vi tilbyder desuden også råd og vejledning i forbindelse med valget af materialer, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der vil passe bedst til de øvrige omgivelser, hvis du ønsker dette.

Vi udfører desuden både afrømning, bundopbygning og selve belægningsarbejdet, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os.

​

Få et uforpligtende tilbud på flisebelægning

SĂĄ gĂĄr du og drømmer om en flot, ny terrasse, indkørsel eller belægning i haven, skal du bare kontakte os for en nærmere aftale. 

​

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave inden for flisebelægning.

​

Du er meget velkommen til at ringe til os pĂĄ telefon 40 13 76 65. Du kan dog ogsĂĄ altid skrive til vores e-mail info@hmpe.dk - sĂĄ besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Find os

​HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 73
8620 Kjellerup

FIRMAINFO​

Aalborgvej 73,

8620 Kjellerup

​

​

​CVR: ​28314655

​

SE OGSĂ…:

→ Kloakservice

→ Transport

→ Landbrug

→ Materialesalg

→ Kontakt

Kontakt os​

​​HMP Entreprenør ApS

​

📱 40 13 76 65

✉ info@hmpe.dk

Send os en besked her​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt