Anlægsarbejde udført på dine præmisser

Drømmer du om flotte bede eller en ny stensætning i haven? Måske der skal etableres gangstier eller kunne du tænke dig en ny støttemur eller trappe?

Skal der etableres ny græsplæne eller grus/granit på i indkørslen? Dette var blot noget af dette HMP Entreprenør ApS kan hjælpe dig med.

Vi er et firma, som har eksisteret i mere end 35 år. Derfor har vi den rette erfaring og de nødvendige kompetencer til at udføre mange former for anlægsarbejde.
​Vi har dertil det rette udstyr og maskiner til at udføre diverse anlægsopgaver. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du skal have foretaget store eller små ændringer på din grund - privat eller erhverv. Hos HMP Entreprenør har vi altid fokus på at imødekomme dine ønsker og behov, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.
​Vi ønsker en god sparring både før, under og efter udførelsen af et projekt.

​Vi hjælper ofte kunder i og omkring Viborg, Silkeborg, Kjellerup, Karup, Ikast og Skive med anlægsarbejde, men kører gerne i hele Midtjylland.
​Vi kan også hjælpe med jordarbejde og beplantning.

Hvad koster anlægsarbejde?

Den konkrete pris på anlægsarbejde afhænger af opgavens omfang. Dog hjælper vi både ved større og mindre projekter, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Derudover er vi ikke blege for at komme med et godt tilbud på vores anlægsarbejde - helt uforpligtende.​ Til trods for de laver priser er kvaliteten på det udførte arbejde altid høj. Vi leverer desuden altid holdbare løsninger. Der ud over er det vigtigt for os at skabe en god dialog med vores kunder, så der ikke opstår eventuelle misforståelser.

Kontakt os for at høre nærmere

​Vi ser frem til at stå for anlægsarbejdet hos dig.

Faglig rådgivning

 Mange års erfaring gør det muligt at sikre en god sparring både før, under og efter en byggeproces. Vi har tilmed stor fokus på kundetilfredshed.

Høj håndværksmæssig kvalitet

Vi udfører altid vores arbejde med vægt på detaljer og kvalitet samt udfører gældende KS-materiale på kloak- og entreprenøropgaver.

Udfører mange arbejdsområder

HMP Entreprenør ApS er en alsidig virksomhed der udfører både store og små projekter for private og erhvervskunder.

Kompetente medarbejdere

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er løsningsorienterede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten på dit næste projekt, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om,
​hvad vi som entreprenør og alsidig maskinstation kan tilbyde dig.
​Vi kan kontaktes på telefon Mads 27 62 76 65, Peter 40 13 76 65 eller e-mail info@hmpe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vurderet 5 ud af 5 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 73, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon Mads:​ 27 62 76 65

Telefon Peter: 40 13 76 65

E-mail: info@hmpe.dk

Cookiedeklaration

HMP Entreprenør ApS er en professionel entreprenørvirksomhed og alsidig maskinstation der udfører store og små projekter for private og erhvervskunder.