Nedrivning og nedbrydning udføres professionelt

Hos ​​HMP Entreprenør ApS tilbyder vi professionel nedrivning/nedbrydning af både store og små opgaver for kunder i Kjellerup, Karup, Ikast, Silkeborg, Viborg og omegn. Vi udfører alt fra nedbrydning af hus til sortering af byggematerialer samt knusning af beton, tegl og murbrokker - dette kan udføres på stedet.


​Vi råder over maskinerne og rette faglige ekspertise til at klare en professionel nedrivning, og vi kan blandt andet stille med gravemaskine, rendegraver og gummiged samt diverse containere i forbindelse med nedrivningsanlæg.

Vi kan altså stå for nedrivningen af bolig, industri og erhvervsejendomme.
​Vi tilbyder grundig rådgivning inden arbejdet påbegyndes. Dertil efterlader vi området sikkert og ryddet.

​​

Genbrug af materialer ved nedbrydning

Når vi udfører en nedbrydning, genbruger vi gerne forskellige materialer, som for eksempel beton, mursten og tegl. Hvis vores kunder ønsker det, så kan vi også tilbyde knusning, og vi er altid leveringsdygtige i betonknus til en fordelagtig pris. Vi kan desuden udføre knusning på stedet, så vores kunder selv kan anvende slutproduktet. Betonknus kan benyttes til blandt andet etablering af veje og P-pladser.​

​Vores nedrivningsfirma er i stand til at udføre store og små opgaver for blandt andet kommuner, virksomheder samt private kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores priser på nedbrydning af huse/bygninger afhænger naturligvis af husets/bygningens størrelse, men også af byggematerialer og evt. farligt byggeaffald m.m.

Samtidigt kan der være særlige forhold, som gør nedbrydningsarbejdet nemmere eller vanskeligere at udføre. Kontakt os endelig for nærmere info.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nedrivning/nedbrydning, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 27 62 76 65 eller 40 13 76 65. ​Du er også velkommen til at sende en mail på info@hmpe.dk, eller kontakte os via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Faglig rådgivning

 Mange års erfaring gør det muligt at sikre en god sparring både før, under og efter en byggeproces. Vi har tilmed stor fokus på kundetilfredshed.

Høj håndværksmæssig kvalitet

Vi udfører altid vores arbejde med vægt på detaljer og kvalitet samt udfører gældende KS-materiale på kloak- og entreprenøropgaver.

Udfører mange arbejdsområder

HMP Entreprenør ApS er en alsidig virksomhed der udfører både store og små projekter for private og erhvervskunder.

Kompetente medarbejdere

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er løsningsorienterede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten på dit næste projekt, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om,
​hvad vi som entreprenør og alsidig maskinstation kan tilbyde dig.
​Vi kan kontaktes på telefon Mads 27 62 76 65, Peter 40 13 76 65 eller e-mail info@hmpe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vurderet 5 ud af 5 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 73, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon Mads:​ 27 62 76 65

Telefon Peter: 40 13 76 65

E-mail: info@hmpe.dk

Cookiedeklaration

HMP Entreprenør ApS er en professionel entreprenørvirksomhed og alsidig maskinstation der udfører store og små projekter for private og erhvervskunder.