Udførelse af faskiner tilbydes

​En faskine fungerer som et midlertidig vanddepot, hvor regnvandet fra taget eller overfladevandet fra fx en terrasse, ledes hen. Fra faskinen synker regnvandet stille og roligt ned i undergrunden, uden om kloaksystemet. Du sparer derved udgiften til at koble afløbet til kloakken.

Faskinen aflaster kloaksystemet, og det er årsagen til, at flere kommuner stiller krav om, at der fx skal være faskiner i nye boligområder. De øgede mængder nedbør belaster det eksisterende kloaksystem. Regnvand skal derfor så vidt muligt adskilles fra spildevandet. Dette kan blandt andet ske ved etablering af en faskine.

Nedgravning af en faskine kan forhindre store vandskader på grund og bygning, og det er en effektiv, miljøvenlig og relativt billig løsning. ​Før faskinen, anbringes en nedløbsbrønd med sandfang som forhindrer blade, sand og jord i at tilstoppe faskinen. ​Der er rig mulighed for at etablere belægning ovenpå faskinen i form af fx fliser eller græs.

Miljøvenlig løsning

En faskine medvirker til at grundvandet bliver mere rent, da grundvandet bliver suppleret med regnvand. ​Samtidig aflaster faskinen rensningsanlægget.

Professionel og autoriseret kloakarbejde

​Hos HMP Entreprenør har vi mere end 35 års erfaring som autoriseret kloakmester og er derfor eksperter på området. Når du skal have udført kloakarbejde, skal du altid vælge en autoriseret kloakmester. Dette er din garanti for at arbejdet bliver udført både fagligt og lovgivningsmæssigt korrekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på etablering af faskine

Er du interesseret i at høre mere om etableringen af en faskine, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 27 62 76 65 eller 40 13 76 65, men du er også velkommen til at skrive en mail til: info@hmpe.dk eller henvende dig via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Faglig rådgivning

 Mange års erfaring gør det muligt at sikre en god sparring både før, under og efter en byggeproces. Vi har tilmed stor fokus på kundetilfredshed.

Høj håndværksmæssig kvalitet

Vi udfører altid vores arbejde med vægt på detaljer og kvalitet samt udfører gældende KS-materiale på kloak- og entreprenøropgaver.

Udfører mange arbejdsområder

HMP Entreprenør ApS er en alsidig virksomhed der udfører både store og små projekter for private og erhvervskunder.

Kompetente medarbejdere

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er løsningsorienterede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten på dit næste projekt, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om,
​hvad vi som entreprenør og alsidig maskinstation kan tilbyde dig.
​Vi kan kontaktes på telefon Mads 27 62 76 65, Peter 40 13 76 65 eller e-mail info@hmpe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vurderet 5 ud af 5 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 73, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon Mads:​ 27 62 76 65

Telefon Peter: 40 13 76 65

E-mail: info@hmpe.dk

Cookiedeklaration

HMP Entreprenør ApS er en professionel entreprenørvirksomhed og alsidig maskinstation der udfører store og små projekter for private og erhvervskunder.