Diverse landbrugsarbejde udføres

Vi klarer alle former for landbrugsarbejde.

Her på siden kan du finde information om vores landbrugsarbejde, herunder gylleudbringning, jordbearbejdning og mejetærskning. 

Vi er altid skarpe på del-og totalpasnings aftaler.​ Vi er din pålidelige partner, der kan hjælpe med at optimere dit landbrug.

Kontakt os i dag for yderligere information.

Gylleudbringning

​​Udbringning af gylle udføres med moderne udstyr, både til nedfældning og slangeudlægning. Vi kører med Samson PG 25 vogn. Udnyt gyllen optimalt med nedfældning både i sortjord med en arbejdsbredde på 7,5 m og i græsmarken med en arbejdsbredde på 8 m.​


Slangeudlægning klares med helt op til 30 meters arbejdsbredde. En topmoderne bom, der sikrer jævn fordeling i hele arbejdsbredden. Bommen er monteret med nondryp-system, så spild undgås under transport fra tank til mark.
​Du bevarer derved et positivt forhold til naboer, folk i byen og folk på vejen.

Hegnsklipning

Vi tilbyder hegnsklipning med McConnal Power Arm VFR Revolution, med 6,5 meters rækkevidde. Udstyret er monteret i 3- punktsophæng der sikrer både god fleksibilitet og rækkevidde.​

Vi beskærer hække, læhegn og skovbryn, samt klipper græs og buskads i grøfter og på skråninger. Dette er muligt, da vi kan montere 2 typer af klippehoved - multisavklinge og slagleklipper.

Multisavklingen består af 4 klinger, med en samlet arbejdsbredde på 2,4 m. Denne er velegnet til større grene og træer.

​Jordbearbejdning

​Reduceret jordbearbejdning tilbydes med 4 rækket Köckerling stubharve til perfekt såbedsbearbejdning.

 
​Harven er monteret med en dobbelt ringpakkervalse, der sørger for en høj bæreevne og laver en ideel pakning. Dertil er harven monteret med TopMix skær, der er ideel til blanding af plantemateriale.


​Der efterlades et fuldstændigt jævnt såbed og såning kan efterfølgende tilbydes med vores Väderstad skiveskærsmaskine, som sikrer ensartet sådybde og fremspiring.

​Mejetærskning

​Mejetærskning udføres med New Holland CR980 Rotor med 30 fods skærebord. Transport tilbydes også af korn, frø og raps, enten med traktor og kornvogn eller containere til lastbil. 

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

​Spredning af kalk

​Vi klarer både levering og spredning af både hvidt og magnesium kalk. Vores egen lastbil leverer gerne kalken fra Dankalk i Aggersund, Kongerslev kalkværk.

​Derved koordinerer vi både levering og spredning, hvilket sikrer at kalken spredes umiddelbart efter levering. Vi kan altså stå for både at levere, læsse og sprede kalken.

Spredning af staldgødning

​Spredning af slam og husdyrgødning tilbydes med 16 tons Samson spreder.

Vi står også gerne for selv at læsse med gummiged.

Du er velkommen til at kontakte os på 40 13 76 65 eller 27 62 76 65. Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@hmpe.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. ​​

Sprøjtning

Sprøjtning med 12 og 24 meter luftassisteret Danfoil tilbydes. Effektiv nedtrængning i tætte afgrøder som sikrer en god effekt ved lav dosering.

Du er velkommen til at kontakte os på 40 13 76 65 eller 27 62 76 65. Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@hmpe.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. ​

Såning

Såning af korn med vores Väderstad såsæt tilbydes. Vi kan hjælpe uanset om marken er plovet, tromlet eller hvis der skal udføres såning direkte i stub. Der sikres en ensartet sådybde, både i stub og pløjet jord.

​Maskinen pakker jorden og efterlader såbedet helt jævnt, hvilket sikrer en meget ensartet fremspiring

​Tromling

​Vi tilbyder effektiv tromling, der forbereder jorden til såning, forbedrer jordens struktur og endda hjælper med at bekæmpe skadedyr.

Du er velkommen til at kontakte os på 40 13 76 65 eller 27 62 76 65. Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@hmpe.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Faglig rådgivning

 Mange års erfaring gør det muligt at sikre en god sparring både før, under og efter en byggeproces. Vi har tilmed stor fokus på kundetilfredshed.

Høj håndværksmæssig kvalitet

Vi udfører altid vores arbejde med vægt på detaljer og kvalitet samt udfører gældende KS-materiale på kloak- og entreprenøropgaver.

Udfører mange arbejdsområder

HMP Entreprenør ApS er en alsidig virksomhed der udfører både store og små projekter for private og erhvervskunder.

Kompetente medarbejdere

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er løsningsorienterede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten på dit næste projekt, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om,
​hvad vi som entreprenør og alsidig maskinstation kan tilbyde dig.
​Vi kan kontaktes på telefon Mads 27 62 76 65, Peter 40 13 76 65 eller e-mail info@hmpe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vurderet 5 ud af 5 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 73, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon Mads:​ 27 62 76 65

Telefon Peter: 40 13 76 65

E-mail: info@hmpe.dk

Cookiedeklaration

HMP Entreprenør ApS er en professionel entreprenørvirksomhed og alsidig maskinstation der udfører store og små projekter for private og erhvervskunder.