Anlægsarbejde udført på dine præmisser

Drømmer du om en flot terrasse, hvor du kan nyde de varme sommeraftener, eller kunne du tænke dig en ny græsplæne, indkørsel eller noget helt fjerde? Så kan du med fordel kontakte HMP Entreprenør ApS. Vi hjælper ofte kunder i og omkring Viborg, Silkeborg og Kjellerup med anlægsarbejde, men kører også gerne uden for disse steder.

Vi er et firma, som har eksisteret i mere end 30 år. Derfor har vi den rette erfaring og de nødvendige kompetencer til at udføre mange former for anlægsarbejde. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du skal have foretaget store eller små ændringer på din grund. Hos HMP Entreprenør har vi altid fokus på at imødekomme dine ønsker og behov, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Hvad koster anlægsarbejde?

Den konkrete pris på anlægsarbejde afhænger af opgavens omfang. Dog hjælper vi både ved større og mindre projekter, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. 

Derudover er vi ikke blege for at komme med et godt tilbud på vores anlægsarbejde.​

Trods de laver priser er kvaliteten på det udførte arbejde altid høj. Vi leverer desuden altid holdbare løsninger. Derudover er det vigtigt for os at skabe en god dialog med vores kunder, så der ikke opstår eventuelle misforståelser.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine drømme og anlægsarbejde.

Vi kan kontaktes på telefon: 40 13 76 65 eller på mail: info@hmpe.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på din forespørgsel.

Vi ser frem til at stå for anlægsarbejde hos dig.

Find os

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

FIRMAINFO​

Aalborgvej 73,

8620 Kjellerup

CVR: ​28314655

Læs cookiedeklaration her

SE OGSÅ:

Kontakt os​

​​HMP Entreprenør ApS

📱 40 13 76 65

info@hmpe.dk

Send os en besked her​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt